menu
close_24px

GET Academy bloggen

Henter guruer fra GET Academy
7 juni 2023

Gurusoft er et av landets fremste programvareselskap med 500 kunder og 40 ansatte. Som flere andre IT-selskaper har de begynt å tenke annerledes når de rekrutterer IT- kompetanse. I løpet av det siste året har de hentet inn 4 studenter fra GET Academy som nå er i ferd med å bli guruer innen...

Vi søker senior IT-utvikler med pedagogiske evner
19 mai 2023

Er du en dyktig IT-utvikler som vil bruke flere sider av deg selv enn bare din tekniske kompetanse? Liker du å hjelpe andre med å lykkes? Dette er en annerledes jobbmulighet!

Vårt mål er å innovere norsk utdanning ved å tilby mennesker som lever i utenforskap et livsendrende utdanningsløp. Gjennom...

GuardREC tenker utenfor boksen
19 mai 2023

IT-bedriften GuardREC i Horten tenker annerledes når de rekrutterer IT-kompetanse. Nylig ansatte de to studenter fra GET Academy som kun har 20 ukers opplæring i IT utvikling. - Jeg har troen på at det finnes flinke mennesker der ute som har mye faglig å komme med selv om de ikke har gått...

IT-skole uten formelle inntakskrav
11 april 2023

IT-skole uten formelle inntakskrav

Drømmer du om en IT-jobb, men mangler fagbrev i IT eller generell studiekompetanse fra videregående skole? I så fall kan det være godt å vite at det er mulig å søke om studieplass hos en IT-skole uten formelle inntakskrav.

Her er alt du trenger å vite!

Mange...

IT-studier er starten på en spennende karriere
9 april 2023

IT-studier er starten på en spennende karriere

IT-studier kan være et godt valg for alle som ønsker en karriere innen informasjonsteknologi – enten det er snakk om programvareutvikling eller andre emner. Behovet for personer med IT-kompetanse er stort, og du har derfor mange muligheter i vente.

...

Hvordan bli utvikler i 2023?
7 april 2023

Hvordan bli utvikler i 2023?

Dersom du brenner for koding og IT, drømmer du kanskje om å jobbe som utvikler. Dette kan være et spennende yrke for deg som vil utvikle apper, spill, programvare eller lignende. Så, hvordan kan du egentlig bli utvikler i 2023?

Her er en oversikt!

Slik går du frem for...

IT-utdanning uten studiekompetanse
5 april 2023

Ønsker du å ta IT-utdanning, men mangler studiekompetanse? I så fall er det greit å vite at det finnes kurs og studier innen IT som ikke krever at du har generell studiekompetanse (eller fordypning i realfag).

Her er en oversikt!

Først og fremst: Hva er studiekompetanse?

Studiekompetanse kan...

Hvilken IT-utdannelse skal jeg velge?
3 april 2023

Hvilken IT-utdannelse skal jeg velge?

Det finnes et bredt spekter av utdannelser innen IT, og det kan derfor være vanskelig å vite hva som passer en best. Når alt kommer til stykket, avhenger valg av IT-utdannelse av både ambisjonsnivå, budsjett, ønsket tidshorisont og faglige interesser.

Her ser...