menu
close_24px
GET IT - studenter klare for bedrift

Våre IT-kandidater i Telemark

Ingrid

29 år fra Porsgrunn
Front og backend
Kreativ, lærevillig og nysgjerrig

Ingrid Lervåg

Ingrid viser stor motivasjon for kodefaget og jobber aktivt mot å tilegne seg ny kunnskap. Hun er på god vei med objektorientert forståelse og har mange spennende prosjekter på gang.

Passion 
Kode Faget for meg er mer et verktøy, det har mange bruksområder og benyttes i en eller annen grad i de fleste felt. Det er jo også ganske artig å holde på med! Vi har alltid hatt data i hus, mamma var alltid oppdatert på PC og IT fag som har smittet litt over.

Kompetanse 
Hos GET Academy har jeg tilnærmet meg god kunnskap om HTML, CSS, JavaScript og C#. Jeg trives godt med både frontend og backend. Jeg har ingen direkte preferanse og kan fint også fungere med full stack. Jeg har en høy lærevilje og trives med å arbeide på egne prosjekter på fritiden.

Læring
Jeg synes all koding er spennende og er åpen for å lære mer om det meste! Akkurat nå fordyper jeg meg i SQL databaser og servere for å bruke i noen av prosjektene mine.

Styrker 
Hun er en kreativ, lærevillig og nysgjerrig person, stadig på jakt etter nye utfordringer i IT-utviklerfaget.

torje-1

24 år fra Bø
Front-end, React, JS, C#, .NET, Python
Lære selv og gi andre veiledning

Torje Amundsen

Torje viser en god evne til å fordype seg i kompliserte konsepter, spesielt konsepter han får bruk for i egne prosjekter. Oppleves som rask til å tilegne seg ny kunnskap, og har god algoritmisk forståelse.

Passion 
Jeg er spesielt glad i algoritmeproblemer, datastruktur, og matematikk. Logiske utfordringer er jeg stor fan av, og jeg elsker å lære nye ting og nye måter å tenke på for å løse problemstillinger. Har interesse for det mer low-level som hobby, og hvordan datamaskiner funker helt i det grunnleggende, jeg har alltid hatt en spesiell interesse for datamaskiner helt siden jeg var liten! Er veldig spennende å kunne bli mer hands-on i fagfeltet. 

Kodekompetanse 
Jeg har eksperimentert mye med front-end rammeverk som React.js og er komfortabel der, og er også godt kjent innen C#, .NET Framework, og Python. Jeg er god på å komme på måter å strukturere data på, og er også god til å finne optimaliseringer som andre kanskje ikke tenker på. Å jobbe med CLI går helt fint. 

Læring 
Drømmen er å fordype meg innen backend og datastruktur innen SQL, men jeg vil også bli bedre på React.js. Jeg ønsker å lære mer om struktur av både frontend og backend, og sammenhengen mellom dem i større produksjonskodebaser. Jeg tror et arbeidsmiljø der jeg kan utøve logisk tenking, algoritmer og matematikk hadde vært lærerikt, og jeg er åpen for å lære nye språk. 

Styrker 
Gjennom GET Academy har jeg bygget gode vaner rundt å lære nye ting.  Jeg elsker å lære, både å lære selv og lære bort til andre. Det er spennende å  sette meg ned og gå nøye gjennom ting med andre som kanskje ikke helt forstår på første forsøk.  I team liker jeg å være personen andre kommer til for råd og veiledning. Jeg er også veldig dedikert til egne "passions", og blir utrolig god på feltene jeg har interesse for.

didrik

23 år fra Porsgrunn
JS, HTML, CSS, C#
Kreativ, fantasi og samarbeid

Didrik Nathaniel Lloyd Aasland Skjelbred

Didrik viser enorm motivasjon for faget. Han har en stor ståpåvilje og har derfor hatt en veldig god progresjon. Viser god forståelse i konseptene grunnleggende strukturert programmering og objektorientering

Passion
Min sterke interesse for kodefaget er kjernen i min reise som IT-entusiast. Jeg har funnet min lidenskap og retning i livet gjennom programmering. Jeg er stadig sulten på å utvide min kunnskap. Å kode og feilsøke gir meg glede, og jeg ser på programmering som mer enn bare en jobb - det er en engasjerende hobby som gir meg stadig nye utfordringer og muligheter for vekst.

Kodekompetanse
Gjennom studiet på GET Academy har jeg lært  Javascript, html,css & C#, med fokus på objektorientert programmering. Jeg får stadig større forståelse og sterkere lidenskap kodemessig som en fremtidig utvikler. 

Læring
Min nysgjerrighet og ønske om å lære er konstant drivkraften bak min personlige og faglige utvikling. Jeg trives i et miljø der det alltid er noe nytt å lære, og jeg er dedikert til å holde meg oppdatert med de nyeste teknologiene og utviklingene innenfor IT-verdenen. Jeg ønsker å forbedre mine programmeringsferdigheter og utforske nye horisonter gjennom et growth mindset. 

Styrker
Jeg trives både i teamarbeid og i selvstendig arbeid. Jeg bringer med meg en kombinasjon av kreativitet, fantasi og samarbeidsevner. Mine sterke samarbeidsferdigheter, utviklet gjennom erfaring som rørlegger, gjør meg til en effektiv lagspiller. Jeg er fokusert på oppgavene mine og er dedikert til å finne innovative løsninger på komplekse utfordringer. Ser frem til å bidra til suksess i fremtidige prosjekter og fortsette min reise som lidenskapelig IT-entusiast.

thomas grønvold-1

25 år fra Langesund
Funksjonell programmering
Lærevillig og tålmodig

Thomas Grønvold

Thomas behersker grunnleggende prinsipper innen objektorientering. Han viser dedikasjon til læring og utforsking innenfor kodens verden.

Passion
Jeg har vokst opp med stor interesse innenfor IT funnet interessen min for utvikling fra tidligere kurs. Jeg er opptatt av å fullføre målene som blir satt, og liker å programmere fordi det utfordrer mine verdier positivt.

Kodekompetanser
Jeg har jobbet blant annet med Express, EJS, MongoDB/SQL database, REST API’s og C# konsoll applikasjoner. Har også arbeidet med rammeverk som React, Vue, og Svelte/Svelte Kit. Eksempler og mer informasjon kan man finne på min Linkedin og Github.

Læring
Fremover kommer fokuset mitt til å være mer Frontend-fokusert i form av funksjonell
programmering med React/Vue/Svelte. Jeg ønsker altså å fokusere enda mer på funksjonalitet enn det visuelle. 

Styrker
Lærevillig, tålmodig og punktlig

kristoffer j

34 år fra Porsgrunn
JS, C#, React.js, node.js, wpf
Ærlighet og nysgjerrighet

Kristoffer Johnsen

Kristoffer demonstrerer ståpåvilje i motgang, og har hatt en god fremgang i faget. Han viser god grunnleggende forståelse, motivasjon og jobber effektivt.

Passion
Det jeg liker best med programmering er at det er et stort felt som er under rask utvikling. Det gjør at jeg alltid har noe nytt og spennende å lære.

Kodekompetanser
Jeg har erfaring med javascript og C#. Opplever at jeg er sterkere på C# og objektorientert programmering. Jeg har vært innom wpf og har noe erfaring med React.js og node.js Jeg har også brukt GitHub og Trello for prosjekthåndtering.

Læring
Generelt ønsker jeg å utvikler min fullstack-kompetanse videre, og få mer kunnskap om alt ifra Heap allocation til UI/UX. Jeg liker å sette meg inn i nye ting så vel som dypdykk. Jeg kan også tenke meg å spesialisere meg på et område. Jeg syntes det meste innen programmering er spennende.

Styrker
Noen av mine sentrale styrker er: Ærlighet og nysgjerrighet. Jobber godt i team, selv om jeg foretrekker selvstendig arbeid. Jeg er opptatt av god kommunikasjon og samarbeid. Jeg har tidligere arbeidserfaring med opplæring og ledelse, noe som kommer godt med i arbeidet som utvikler. 

Hubspot ansatte

30 år fra Skien
Front-end, Backend, javascript, fokus på C#.
Tilpasningsevne og samarbeidsvillig.

Ivar Martinussen

Passion
Min lidenskap ligger i koding og gaming, som har mye til felles: Jeg møter hele tiden nye folk, utfordringer og muligheter til å forbedre meg for å kunne nå det neste nivået.

Kodekompetanser
Da jeg begynte på GetAcademy hadde jeg nesten ingen kodeerfaring, men stor interesse innen IT og systemene bak div. spill (Jeg hade blant annet tuklet litt med Unity og Unreal Engine 5.). I løpet av kurset har jeg derimot lært JavaScript, HTML og CSS godt nok til å jobbe med disse, men jeg brenner mest for backend med språk som C#.

Læring
Videre ønsker jeg å bli forbedre meg i det jeg kan allerede. I tillegg vil jeg lære meg C++, blant annet for å kunne lage nye programvarer og videreutvikle diverse (backend-)systemer.

Styrker
Samarbeidsvillig, liker "teamwork", lett å snakke med/til, "adaptability".