menu
close_24px
GET IT - studenter klare for bedrift

Våre IT-kandidater i Vestlandet

john r

30 år fra Bergen 
Ærlighet, humor, rettferdighet og læreglede
JS, HTML, CSS, C#, .NET, SQL, Python

John Richard Espedal

Viser god grunnleggende forståelse av objektorientering. Jobber effektivt og løser oppgavene fint. Ellers har han gode problemløsningsevner og har kontroll på grunnleggende logikk.

Passion
En ambisiøs og selvlært programmerer som brenner for teknologi. Gjennom mine studier ved GET Academy har jeg utviklet solide ferdigheter innen JavaScript, HTML, CSS, C# og .NET, og jeg har en lidenskap for å stadig utvide mine kunnskaper.

Kodekompetanse
Jeg har seks års erfaring innen serviceteknisk, der jeg har løst tekniske utfordringer med en kombinasjon av logisk tenkning og praktiske ferdigheter. Det siste året har jeg begynt min reise innen IT som selvlært og fullført utdanning hos GET Academy. Kodekompetanse jeg beherker er JavaScript, HTML, CSS, C#, .NET, SQL og Python

Læring
Hva ønsker jeg å lære: "Min erfaring med C# har forsterket min interesse for backend-utvikling, spesielt på grunn av C#'s strenge typer, objektorienterte natur og evne til å takle logiske utfordringer. I tillegg til dette, dykker jeg for øyeblikket inn i AI-konsepter, og jobber aktivt med å utvide min kunnskap innen dette spennende feltet.

Styrker
Mine styrker til arbeidet er strukturert problemløsning i kombinasjon med kreativ tenkning. Jeg verdsetter ærlighet og humor som viktige elementer for å skape et positivt arbeidsmiljø. Dette reflekteres i mine signaturstyrker. I teammiljøer trives jeg med å påta meg ansvar og en uoffisiell lederrolle om nødvendig. Jeg viser en naturlig evne til å ta initiativ og lede når situasjonen krever det, og dette bidrar til effektiviteten og suksessen til våre prosjekter.

tommy

37 år fra Bergen 
HTML, JS, CSS, C#, SQL
Rettferdighet, vennlig, samarbeid og lojalitet.

Tommy Misje 

Tommy utmerker seg med god forståelse for objektorientering og grunnleggende logiske prinsipper. En pålitelig og kompetent bidragsyter.

Passion
Å jobbe i tett kontakt med mennesker er energigivende og jeg trives svært godt i sosiale sammensetninger.

Den første datamaskinen jeg kjøpte meg ville jeg bygge helt på egenhånd, og jeg tok meg god tid til å planlegge og skaffe meg nødvendig kunnskap.
Maskinen startet på første forsøk og fungerte helt frem til den var utdatert.

Kodekompetanse
Grunnleggende programmering i HTML, JavaScript, CSS og C#. Har også grunnleggende forståelse for SQL. Kundebehandling, prosjektplanlegging/gjennomføring. For øyeblikket holder jeg på å lære meg React til  et egetutviklet prosjekt hvor man kan leite frem filmer/serier. 

Læring
Ønsker å lære mer om fullstack/backend - utvikling, nye språk, rammeverk.Trenger å styrke kunnskap om javaScript, C# og SQL. Ønsker også å styrke mine kommunikasjonsferdigheter.

Styrker
Jeg er svært motivert og har stor lærelyst og skaperglede. Jeg er en utadvendt person med et godt humør. Jobber dedikert med arbeidet og har en solid utholdenhet. Det er spennende og gøy å se resultat av egen kode, og jeg er nysgjerrig og liker å finne alternative løsninger.

zoltan

43 år fra Alversund
HTML, JS, CSS, C#, SQL
Ærlighet, nysgjerrighet, utholdenhet

Zoltan R Ladanyi

Passion
Jeg har en spesiell interesse for operativsystemer, maskinvarearkitekturer og innebygde systemer, og har brukt mye tid på å lære om disse områdene. Jeg har også bygget mine egne datamaskiner og eksperimentert med forskjellige operativsystemer, noe som har gitt meg verdifull praktisk erfaring med maskinvare- og programvareintegrasjon. Har alltid vært interessert i å lære programmering, å utvikle mine egne applikasjoner og hos GetAcademy fikk jeg kjempe mulighet til å lære masse om det.

Kodekompetanse
Som student har jeg jobbet hardt for å utvikle et solid grunnlag innen programmering og utviklings prinsipper. Jeg har lært og utviklet meg i HTML, CSS, JavaScript og C#, SQL og har en god forståelse av de grunnleggende konseptene og teknikkene som er involvert i hver av disse områdene

Læring
Akkurat nå begynte jeg å lære mer om å lage desktop applikasjoner og jeg er ivrig etter å fortsette å lære og vokse som software utvikler. Vil utforske flere andre språk i fremtiden og er veldig interessert i utvikle applikasjoner som kan kjøres på forskjellige operativsystemer. Jeg er trygg på at mine ferdigheter og kunnskaper vil gjøre meg (kanskje i nær fremtiden) i stand til å gi et verdifullt bidrag til ethvert team eller prosjekt jeg er en del av.

Styrker
Ærlighet, nysgjerrighet, utholdenhet og en ivrig lyst til å lære er mine signaturstyrker.

Lars Petter

25 år, bor i Stavanger
HTML, JS, CSS, C#
Ansvarsrettet og god arbeidsmoral

Lars Petter Bø

Flink på problemløsning og feilsøking. Har god forståelse for javascript programmering og mvc design pattern. Liker å jobbe fullstack, med ekstra lidsenskap for samhandling mellom server og klient side. Er en god lagspiller som er glad i å lære og lære bort.

Passion
Jeg syns det er veldig spennende å få gå i dybden og se hvordan nettsider og webservere fungerer. Jeg elsker mestringsfølelsen av å få vekk feilmeldingene og se at noe fungerer, og aha opplevelsene når jeg skjønner et nytt konsept.

Kodekompetanse
Komfortabel med javascript, html og css. Har jobbet med å skrive javascript i node js med rammeverket express js for å sette opp lokale webservere og rest api, samt samhandling med databasen MongoDb. Har også jobbet med rammeverket passport js for å implementere sikker login funksjonalitet med grunnleggende kryptografi. På frontend har jeg bruk rammeverket react med vite for å lage single page applikasjoner, med bruk av api-er med fetch og axios. Jeg har også grunnleggende forståelse og kunnskap om c# og .net, noe kunnskap om php, er vant til å jobbe i terminalen på macos og windows, og vant til å jobbe i gituhub. Er også godt kjent med bruk av ChatGPT som verktøy til å skrive og feilsøke kode.

Læring
Jeg er interessert i det aller meste, og ønsker å lære mer om hvordan jobben som fullstack utvikler blir gjort i "real life".

Styrker
Flink til å jobbe i team og selvstendig, opptatt av kvalitet i arbeidet jeg gjør, tar ansvar og er flink sosialt(tror jeg hvertfall).

ådne

35 år fra Bryne i Rogaland 
Sosiale ferdigheter, samarbeid og kommunikasjon. 
HTML, JS (MVC), C#

Ådne Underhaug

En dyktig student med god fremgang og lidenskap for faget, aktivt søker utfordringer og tilbakemeldinger for personlig vekst. Vedkommende skaper en trygg og trivelig atmosfære i teamet, og er en verdifull ressurs med sin vilje til å lære og støtte andre.

Passion 
Det som gjør koding gøy er muligheten for å sitte med problemløsing, prøve, feile, uten så mange andre konsekvenser enn at noe ikke fungerer. Deretter må man lete seg fram til det som fungerer, for å så gjøre prosessen så effektiv som mulig. Jeg ser mange likheter mellom naprapati og IT-utvikling når det kommer til problemløsing, prøving og feiling. Det er til stadighet ny forskning (og programvare), man kanskje ønsker å ta hensyn til. Dog er det når man lærer seg det grunnleggende om hvordan kroppen/programvare fungerer og henger sammen, man kan løse det aller meste. “Never change a winning team”, blir sagt i fotballen.

Kodekompetanse 
Gjennom GET Academy har jeg fått grunnleggende kunnskaper innenfor html/css, JavaScript og C#. I JS har jeg jobbet med å forstå hvordan man bruker MVC for å lage websider og applikasjoner. Vi har også hatt fokus på det å jobbe i team og jobbet med et kundeprosjekt. Med C# holder jeg for tiden på med å forstå hvordan man jobber med OOP.

Læring 
Planen er å fortsette med React. Læringskurven har vært bratt, men veldig gøy. Jeg kunne tenke meg å jobbe både med å lage apper og å utvikle websider og jobber hver dag for å bli bedre enn dagen før.

Styrker
Både gjennom min forrige jobb og gjennom faget som GET Academy kaller nøkkelkompetanser har jeg utviklet gode sosiale ferdigheter, spesielt med tanke på samarbeid og kommunikasjon med ulike mennesker. Denne erfaringen har vært verdifull, særlig i settinger hvor jeg ikke alltid kunne velge hvem jeg samhandlet med. Å trives i en sosial rolle har gitt meg evnen til å bedre håndtere ulike personligheter og sette meg inn i andres perspektiver.

ine

19 år fra Molde
Selvgående og organisert
JS, HTML, C#, API, SQL

Ine Nybø Botterli

Er en rask lærer, klar til å gjøre hva som skal til, jeg er glad i orden og opplegg. Jeg har mestret javascript, html, css og objektorientert programmering. Jeg har lagt mye innsats i å lære og forstå. 

Passion 
Jeg har sterk interesse for alle former for koding. Jeg har stor drivkraft for utfordringer, samt logisk og matematisk problemløsning. Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan ting rundt meg fungerer og elsker å finne ut av det. Å finne ut det, samtidig som jeg kan produsere noe jeg er stolt av er noe av det jeg liker aller mest med koding. 

Kodekompetanse 
I tillegg til Javascript, HTML, CSS og C#, har jeg god kunnskap innenfor API og SQL. Jeg brenner for å lære enda mer, særlig med tanke på Back-end-teknologier. 

Læring 
Jeg lærer best når jeg har en plan, er flink til å lese meg opp og søker meg gjerne frem til informasjon. Jeg trives også med “tørre” videoer/temaer andre kanskje synes er kjedelige. Jeg vil aldri anse meg som ferdig utlært i koding. 

Styrker
Jeg er selvgående, organisert, effektiv og lærevillig.