menu
close_24px
GET IT - studenter klare for bedrift

Våre IT-kandidater i Vestfold 

Tobias Refsholt

23 år fra Larvik
PHP, JavaScript og SQL
Ærlig, uredd og mot

Tobias Sæle Refsholt

Mestrer godt generell logikk og problemløsning. Viser god forståelse for objektorientert programmering og innkapsling. Sterk progresjon og har god motivasjon og driv for faget.

Passion
Jeg har en genuin interesse for IT-faget og ønsker å utvikle meg videre innenfor fagfeltet! Jeg trigges av å finne løsninger på vanskelige problemer fordi det motiverer meg til å lære mer. Jeg synes det meste innenfor IT er interessant. Spesielt det å forstå hvordan ulike systemer henger sammen. For eksempel samspillet mellom frontend, backend, database og server-infrastruktur. 

Kodekompetanse
Jeg har oversikt over det grunnleggende innenfor nettverk. Mest DNS og Firewall, siden jeg hovedsakelig har jobbet med webservere. Jeg kjenner til hvordan switcher, rutere, brannmur og trådløst nettverk fungerer. På fritiden har jeg eksperimentert en god del med servere, og jeg har jobbet mye med Linux i min tidligere jobb. Jeg har satt opp diverse software og er komfortabel med å jobbe i terminalen. På GET Academy har fått solid kompetanse med
PHP, JavaScript og SQL.

Læring
Jeg har jobbet med nettverk og servere tidligere. Dette er absolutt noe jeg ønsker å lære mer om. Det er veldig spennende å tenke på muligheten til å bli en del av et så stort selskap, med tilhørende fagmiljø.

Styrker
Jeg har også jobbet mye med nøkkelkompetanser som læring og samarbeid. Jeg trives godt sammen med andre og liker å jobbe i team. Jeg er også god til å gjøre research, løse ulike problemstillinger og lære meg nye ting på en selvstendig måte. Dømmekraft er også en av mine sentrale styrker. Jeg tar ikke forhastede beslutninger og liker å tenke grundig gjennom ting før jeg bestemmer meg.

White Speaker Network News Line Logo

25 år fra Sandefjord
JavaScript/TypeScript, PHP, SQL
Ærlig, uredd og mot

Trym Solberg

Svært dyktig kodemessig. Har jobbet bra gjennom hele kurset og viser god forståelse. Flink, omgjengelig og sosial. 

Passion 
Jeg fant inspirasjon til å lære koding etter å ha sett på alle mulighetene som kan komme av å lære det. Koding er både morsomt og fascinerende, noe som har vekket et sterkt ønske i meg om å bli dyktigere og jeg blir stadig mer motivert for hver gang jeg lærer noe nytt.

Kodeferdigheter
I løpet av dette semesteret på GET Academy har jeg lært om Javascript, HTML og CSS. I tillegg har jeg lært om C# og objektorientert programmering. Jeg har fått på plass en grunnmur som gjør at evnen til å lære ny kunnskap er betydelig forsterket. 

Læring
Læringsprosessen har vært kontinuerlig, og jeg har stadig gått utenfor komfortsonen og  utfordret meg selv ved å ta på meg vanskelige oppgaver. Mitt ultimate mål er finne en bedrift hvor jeg kan få frem mitt fulle potensial.

Styrker
Noen beskrivende ord som karakteriserer meg er løsningsorientert, selvstendig, ansvarlig, sosial og en teamspiller. 

ståle

43 år fra Tønsberg
HTML, JavaScript/TypeScript, C#, Vue.js og React. 
Lojal og engasjert

Ståle Persson 

Erfaren og svært motivert IT-utvikler. Sosial,  svært selvgående og nysgjerrig. 

Passion 
Jeg liker å kode fordi det gir meg mulighet til å lage noe. Liker å finne løsninger på problemer. Setter pris på utfordringer. Da jeg var ca 8-10 år satte jeg sammen min egen PC av 2 stk som ikke virket. Dette var lenge før PC-bygging var noe alle og enhver kunne gjøre selv med komponenter fra komplett. Da jeg var barn pleide jeg å putte PC'en min i en trillebår og ta den med til en kompis borti veien så vi kunne spille sammen via COM kabel. 

Kodekompetanse
Grunnleggende kunnskap om HTML, JavaScript/TypeScript, C#. Har også litt erfaring med bruk av både Vue.js og React

Læring 
Jeg vil jeg lære mer å lage software som bringer folk sammen.

Styrker 
Med meg har jeg godt humør og humor. Jeg er lojal og engasjerer meg i hva som skjer. Lærevillighet og ønske om å utvikle meg som utvikler. 

White Speaker Network News Line Logo (2)

22 år fra Sandefjord
JavaScript, HTML%, CSS, jQuery og Node.js. C#
Lærevillig og kreativ

Aleksander Carlsen

En ung og kreativ person med stort engasjement for IT-utviklerfaget. 

Passion 
Jeg ble inspirert til å starte med koding etter å ha sett på alle mulighetene som kan komme av å lære det. Det gir meg stadig nye utfordringer som jeg kan bryne meg på. Jeg har bygget opp en vane med å løse kodeoppgaver for moro ved siden av å lære nye temaer. 

Kodekompetanse 
Til nå har jeg fått utdypet meg i JavaScript der jeg også ble kjent med programmeringsspråkene HTML5 og CSS. Det har vært viktig for meg å skjønne hvordan de kommuniserer og fungerer med hverandre. Jeg har også tatt meg tid til å blitt kjent med ekstra verktøy som jQuery og Node.js. C# har vært et annet språk jeg har brukt god tid på å lære og der fikk jeg også greie på databaser og SQL. 

Læring
Det har vært viktig for meg gjennom læringsprosessen å flytte meg rundt til nye utfordringer så jeg aldri setter meg fast i komfortsonen. Målet er å komme meg til en bedrift hvor jeg kan få fram mitt fulle potensiale for å hjelpe både andre og meg selv.

Styrker 
Lærevillig og kreativ