menu
close_24px
GET IT - studenter klare for bedrift

Våre IT-kandidater i Vestfold 

ståle

43 år fra Tønsberg
HTML, JavaScript/TypeScript, C#, Vue.js og React. 
Lojal og engasjert

Ståle Persson 

Erfaren og svært motivert IT-utvikler. Sosial,  svært selvgående og nysgjerrig. 

Passion 
Jeg liker å kode fordi det gir meg mulighet til å lage noe. Liker å finne løsninger på problemer. Setter pris på utfordringer. Da jeg var ca 8-10 år satte jeg sammen min egen PC av 2 stk som ikke virket. Dette var lenge før PC-bygging var noe alle og enhver kunne gjøre selv med komponenter fra komplett. Da jeg var barn pleide jeg å putte PC'en min i en trillebår og ta den med til en kompis borti veien så vi kunne spille sammen via COM kabel. 

Kodekompetanse
Grunnleggende kunnskap om HTML, JavaScript/TypeScript, C#. Har også litt erfaring med bruk av både Vue.js og React

Læring 
Jeg vil lære mer om å lage software som bringer folk sammen.

Styrker 
Med meg har jeg godt humør og humor. Jeg er lojal og engasjerer meg i hva som skjer. Lærevillighet og ønske om å utvikle meg som utvikler. 

White Speaker Network News Line Logo (2)

22 år fra Sandefjord
JavaScript, HTML%, CSS, jQuery og Node.js. C#
Lærevillig og kreativ

Aleksander Carlsen

En ung og kreativ person med stort engasjement for IT-utviklerfaget. 

Passion 
Jeg ble inspirert til å starte med koding etter å ha sett på alle mulighetene som kan komme av å lære det. Det gir meg stadig nye utfordringer som jeg kan bryne meg på. Jeg har bygget opp en vane med å løse kodeoppgaver for moro ved siden av å lære nye temaer. 

Kodekompetanse 
Til nå har jeg fått utdypet meg i JavaScript der jeg også ble kjent med programmeringsspråkene HTML5 og CSS. Det har vært viktig for meg å skjønne hvordan de kommuniserer og fungerer med hverandre. Jeg har også tatt meg tid til å blitt kjent med ekstra verktøy som jQuery og Node.js. C# har vært et annet språk jeg har brukt god tid på å lære og der fikk jeg også greie på databaser og SQL. 

Læring
Det har vært viktig for meg gjennom læringsprosessen å flytte meg rundt til nye utfordringer så jeg aldri setter meg fast i komfortsonen. Målet er å komme meg til en bedrift hvor jeg kan få fram mitt fulle potensiale for å hjelpe både andre og meg selv.

Styrker 
Lærevillig og kreativ