Gå til innhold

Gledelig samarbeid med Marine Hybrid Solutions

Tenker nytt om rekruttering 

GET Academy ble et strategisk valg for CEO Børge Nogva da han skulle bygge opp sitt nye selskap. Samarbeidet understreker MHS' (Marine Hybrid Solutions) arbeid med å integrere bærekraft i den maritime sektoren. 

— H
er får jeg både tilgang på IT-kompetanse, samtidig som jeg bidrar til inkludering. Dette er vinn-vinn for alle parter, sier Børge.

Design uten navn (8)

Ida Midtgaard fra GET Academy og Børge Nogva fra Marine Hybrid Solutions

Bærekraft i alle ledd

MHS er et oppstartsselskap i den maritime industrien. Målet er å bidra til den grønne overgangen og å tilby innovative løsninger som driver bærekraftig i den maritime sektoren.

— Jeg oppfordrer flere bedrifter til å tenke bærekraft i flere ledd. I rekrutteringsarbeidet, spesielt innenfor IT, er dette svært aktuelt, legger han til. 

Enklere tilgang til utviklere

GET Academy er en av de fremste utdanningene i Norge som jobber med bærekraftig IT-rekruttering. Skolen er nytenkende og har en effektiv utdanningsmodell som gir næringslivet tilgang til flere IT-utviklere. Skolen utdanner programmerere uavhengig av bakgrunn og erfaring, og gir bedrifter enklere og tryggere tilgang til gode, lojale ansatte.

I dag er IT-kandidat Markus i praksis hos MHS. Markus gikk et halvt år på GET Academy før han ble tilbudt praksisplass hos MHS. Hver onsdag går han på skole og får opplæring i bedriftens teknologi av seniorutviklerne som jobber hos GET Academy. De andre ukedagene er han en del av teamet i MHS. Målet er fast jobb etter 12 måneder. 

Et fundament for videre læring

— Det som er fint med GET Academy er at de har en praktisk tilnærming til kodefaget. Markus kan ikke alt, men han har et fundament av teknisk kompetanse som gir et utgangspunkt for videre læring. I tillegg har han en stor egeninteresse for det området vi trenger utvikling i. Jeg får mulighet til å bli godt kjent med ham før en eventuell ansettelse, og jeg kan forme ham faglig slik at jeg får akkurat den fagkompetansen selskapet har behov for, fortsetter Børge.

Matcher kandidat med behov

— Vi synes det er svært hyggelig at Børge tok kontakt og ønsket å rekruttere IT-utviklere fra oss. Vi har mange flinke kandidater som har mye å bidra med. Vi jobber spesielt med å tilpasse og matche våre IT-konsulenters styrker med bedriftens behov gjennom praksisåret. Ved å tørre å ta dem inn og investere i dem, kan bedrifter forme dem til å bli akkurat de talentene bedriftene trenger, sier Salgs- og markedssjef Ida Midtgaard.

— Det var en enkel og effektiv rekrutteringsprosess. Det var en enkel og effektiv rekrutteringsprosess. I tillegg har vi opplevd en kontinuerlig tett og god oppfølging av GET Academy,  avslutter Børge.

Ta kontakt med oss om IT-rekruttering