menu
close_24px
Behov for IT-utviklere?

Ta kontakt om IT-rekruttering

GET Academy er en nasjonal, digital IT-skole som utdanner unge med sterk interesse for det digitale til å bli IT- utviklere i turbofart. 

Etter et halvt år med IT- opplæring hos oss har studentene praksis i en bedrift.  Vi kartlegger bedriftens behov og matcher med kandidaters kompetanse og styrker. I praksisåret er vi kandidatens coach og “help desk”.

Ida Midtgaard

Kontakt oss via skjema

Aktuelle kandidater

Disse IT-kandidatene er klare for bedrift 

Her er kandidatene vi har tilgjengelig nå. Kandidatene er bedrift fire dager per uke. Hver onsdag går de på digital skole og får opplæring i bedriftens teknologi av senior IT-utvikler fra GET Academy.

red Black Minimalist Happy Valentine Day Favebook Post

Bedriftens teknologi i fokus 

Et halv år med intens IT-opplæring

Studentene på GET Academy går først et halvt år på digital skole og lærer det grunnleggende innen IT-utvikling. Dette springbrett til å bygge med på flere kodespråk i bedrift. 

 

Vi kartlegger bedriftens behov 

I møte med dere blir vi godt kjent og kartlegger hva slags IT-kompetanse dere trenger, og hva slags type person det er behov for i teamet. 

Matching med bedriftens behov

V matcher deres behov med våre kandidaters kompetanse, interesser og styrker. Vi siler på IT-ferdigheter og personlig egnethet.

Effektiv rekrutteringsprosess
Vi finner en eller flere kandidater som vi introduserer for dere. Dere gjennomfører intervjuer med støtte fra oss. Dere skriver kontakt med GET Academy, og det er vi som har det formelle ansvaret for kandidaten. 

 

Bedriftens teknologi i fokus

I praksisåret underviser vi kandidaten i bedriftens teknologi. I praksisåret er vi kandidatens coach og “help desk". Kandidatene er i bedrift 4 dager i uken, og går på skole i dag i uken.

Målet er fast jobb
Dere blir godt kjent og kan bruke god tid sammen før en eventuell ansettelse. 85 prosent av våre kandidater som er i praksis får fast jobb etter praksis.

Bedriftshistorier 

Vi har bedriftssamarbeid over hele landet. Her kan du lese noen av bedriftenes erfaringer med å samarbeide med oss.