menu
close_24px
GET IT - studenter klare for bedrift

Våre IT-kandidater i Østfold

thorbjørn

29 år fra Sarpsborg 
Humor, ærlighet, vennlighet
JS, C#, Typescript, HTML, CSS, MVC, OOP.

Thorbjørn Høiberget

Passion
Jeg verdsetter konkrete resultater og blir motivert av å se direkte effekter av innsatsen min. Feilsøking er noe jeg trives med, da det å løse problemer gir meg tilfredsstillelse. arbeidsstilen min er fleksibel - jeg trives med både selvstendig arbeid og teamarbeid. Varierte arbeidsforhold gir muligheten til å utforske ulike sider av mine ferdigheter og tilpasse meg ulike utfordringer.

Kodekompetanse 
Kompetanse innen Javascript, C#, Typescript, HTML & CSS. Kjent med konsepter innenfor MVC og OOP.  SQL kurs, PHP- kurs, React- kurs, CS50.  

Læring
Jeg har lyst til å bygge en relativt bred kunnskapsbase og bli en god all-rounder før jeg fordyper meg i ett spesifikt språk/rammeverk. Mest for å finne ut hva jeg trives best med. Den nåværende planen er å lære meg React.js til front-end ved å bygge en bookingkalender som muligens kan brukes av en tidligere arbeidsgiver. Å utforske spillutvikling virker som en spennende mulighet, da jeg alltid har hatt stor interesse for gaming. Selv om jeg ikke har konkrete planer for å starte med det nå, håper jeg å kunne utvikle spill på fritiden for å lære enda mer programmering.

Styrker 
Jeg er teknisk anlagt og liker å løse problemer. Humoren min skaper en positiv atmosfære, og jeg legger stor vekt på ærlighet og vennlighet i relasjonene mine. Rettferdighet og dømmekraft guider beslutningene mine. Jeg bidrar til psykologisk trygghet og er alltid ivrig etter å lære. Min balanserte tilnærming skaper positiv innflytelse rundt meg.