menu
close_24px
GET IT - studenter klare for bedrift

Våre IT-kandidater i Østfold

Ellie Marie Pedersen

30 år fra Moss
Utadvendt, tydelig og sosial 
JS, C#, SQL, .Net Maui, Xamarin, MVVM

Ellie Marie Pedersen

Passion
Jeg har alltid hatt en sterk interesse for IT, det går så langt tilbake jeg kan huske. Jeg brenner veldig for det å skrive kode, elsker å lage noe og være kreativ, samt det å få utfordret meg intellektuelt. 

Kodekompetanse 
Når det gjelder min faglige kompetanse, så har god forståelse for JavaScript, C# og basic SQL.
Har akkurat begynt å tilegne meg kunnskap innenfor Vue, det virker veldig morsomt og ikke minst effektivt. Har også noe erfaring med .Net Maui og noe Xamarin, her er jeg også kjent med MVVM design patternet for oppsettet/oppdeling av filer og mapper.

Læring
Jeg er ivrig etter å lære meg mer og tilegne meg mer kodekompetanse, jeg synes det er veldig moro å lære nye ting. Synes hittil at front-end er det jeg har lettest for å lære, men jeg er også veldig interessert i å kunne lære meg mer back-end da jeg ønsker å ha kompetanse som fullstack.

Styrker 
Som person er jeg veldig utadvendt av meg, jeg er ikke ei som er redd for å spørre hvis jeg lurer. Jeg er ærlig og rett frem, det er både på godt og vondt. Jeg er veldig logisk anlagt som person, og jeg er glad i logistikk og matematikk generelt. 

thorbjørn

29 år fra Sarpsborg 
Humor, ærlighet, vennlighet
JS, C#, Typescript, HTML, CSS, MVC, OOP.

Thorbjørn Høiberget:

Passion
Jeg verdsetter konkrete resultater og blir motivert av å se direkte effekter av innsatsen min. Feilsøking er noe jeg trives med, da det å løse problemer gir meg tilfredsstillelse. arbeidsstilen min er fleksibel - jeg trives med både selvstendig arbeid og teamarbeid. Varierte arbeidsforhold gir muligheten til å utforske ulike sider av mine ferdigheter og tilpasse meg ulike utfordringer.

Kodekompetanse 
Kompetanse innen Javascript, C#, Typescript, HTML & CSS. Kjent med konsepter innenfor MVC og OOP.

Læring
Jeg har lyst til å bygge en relativt bred kunnskapsbase og bli en god all-rounder før jeg fordyper meg i ett spesifikt språk/rammeverk. Mest for å finne ut hva jeg trives best med. Den nåværende planen er å lære meg React.js til front-end ved å bygge en bookingkalender som muligens kan brukes av en tidligere arbeidsgiver. Å utforske spillutvikling viker som en spennende mulighet, da jeg alltid har hatt stor interesse for gaming. Selv om jeg ikke har konkrete planer for å starte med det nå, håper jeg å kunne utvikle spill på fritiden for å lære enda mer programmering.

Styrker 
Jeg er teknisk anlagt og liker å løse problemer. Humoren min skaper en positiv atmosfære, og jeg legger stor vekt på ærlighet og vennlighet i relasjonene mine. Rettferdighet og dømmekraft guider beslutningene mine. Jeg bidrar til psykologisk trygghet og er alltid ivrig etter å lære. Min balanserte tilnærming skaper positiv innflytelse rundt meg.