menu
close_24px
Lærere og administrasjon

Ansatte 

Terje
Co-founder

Terje Kolerup

Terje Kolderup er senior IT-utvikler og hovedlærer for IT-utviklerfaget. Han har master i informatikk fra Universitetet i Oslo, samt ettårig praktisk pedagogisk utdanning. I tillegg har han jobbet som IT-utvikler, prosjektleder, IT-arkitekt, lærer og gründer i ulike selskapet.

Geir
Co-founder

Geir Sollid

Geir er utdannet allmennlærer fra Eik lærerhøyskole og har en videreutdanning i trening av sosial kompetanse fra Diakonhjemmet Høgskole Rogaland. Han har jobbet som lærer i grunnskole og voksenopplæring, kursholder samt veileder i arbeid med læringsmiljø i grunnskolen.

eskil
Co-founder

Eskil Domben

Eskil Domben er hovedlærer i faget nøkkelkompetanser. Han har pedagogisk bachelorutdanning med videreutdanning fra VID vitenskapelige høgskole i Oslo. Han har jobbet som lærer, prosjektleder, metodeutvikler, foredragsholder og høgskolelærer ved VID vitenskapelige høgskole i Oslo.

elin
Daglig leder

Elin Herlev Christoffersen

Elin har lang erfaring innenfor nasjonal og internasjonal luftfart hvor hun har hatt flere lederroller. Hun har studier i psykologi og er sertifisert coach. Hos GET Academy er hu daglig leder.  
anita
Teamleder og lærer i nøkkelkompetanse

Anita Endresen Rowe

Anita har en master i pedagogisk veiledning fra NTNU. Hun har en bachelor som førskolelærer og har i over 10 år jobbet med veiledning av ungdom og voksne som ønsker seg ut i arbeidslivet.  I Get Academy er hun teamleder for våre kodelærere og veiledere, og en støtte for alle våre studenter.

benjamin
Veileder og lærer i nøkkelkompetanse

Benjamin Nielsen

Benjamin har en mastergrad i allmennpedagogiske spørsmål og har erfaring som veileder i det offentlige. I GET er han lærer i nøkkelkompetanse og veileder for studentene. Han holder også på med salg og nettverksbygging.

ida
Salgs- og markedssjef

Ida Midtgaard

Ida har flere års erfaring fra store merkevarer som IKEA og Stabburet, i tillegg har hun jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Vestfold fylkeskommune og Allegro kommunikasjon. Hos GET Academy jobber hun som salgs- og markedssjef. 

Marie
Senior IT-utvikler og lærer

Marie Askjem

Marie har bachelor i Ingeniør i datateknikk ved USN. Hun har jobbet 10 år som utvikler - 2 av de som full stack utvikler. Hun har jobbet i GET Academy siden 2022 som senior IT lærer. På fritiden studerer hun bachelorgrad i psykologi.

Bjornar
Kodelærer

Bjørnar D. Johansen 

Bjørnar har tatt studieløpet på GET Academy, og jobber nå som lærer i IT-utvikling og nøkkelkompetanser.

Linn
Kodelærer

Linn Eidsten

Tidligere helsefagarbeider som har tatt studieløpet på GET Academy, og jobber nå der som lærer i IT-utvikling og nøkkelkompetanser. Har eksamen i faget didaktikk, Informasjonssystemer, og "databaser og webteknologi" fra tidligere utdannelser.

joakim
Kodelærer

Joakim Schrøder

Joakim har utdannelse fra medier og kommunikasjon, han har tatt studieløpet på GET Academy, og jobber nå som lærer i IT-utvikling og nøkkelkompetanser. 

Therese
Kodelærer

Therese Camilla Nordnes

Therese har tatt studieløpet på GET Academy, og jobber nå som lærer i IT-utvikling og nøkkelkompetanser.

Hun har vært ansatt hos oss siden 2021. 

erik
Senior IT-utvikler og lærer

Erik Rosness

Erik er senior IT-utvikler hos GET Academy, og har lang erfaring og stor faglig bredde som IT-konsulent fra privat næringsliv, spesielt fra industri-bransjen. Han har blant annet utviklet teknologi for romfart, medisinsk utstyr, våpen og oljevirksomhet. Han underviser på GET IT, og følger opp studenter som er i bedrift. 

lise
Teamleder

Lise Grevle Teien

Lise er i mammapermisjon frem til høsten 2023.