menu
close_24px
GET IT - studenter klare for bedrift

Våre IT-kandidater i Oslo og omegn

Design uten navn (4)

38 år fra Oslo 
JavaScript, C, C++, C#, Java, PHP, Python
Lærelysten, logisk tenkning, problemløsning

Daniel Andreas Wang 

Forståelse for grunnleggende objektorientering, innkapsling og feilsøking.

Passion
Jeg er en språkelsker som har jobbet som språklærer, en bokelsker som har jobbet i bibliotek og bokhandel, og en lidenskapelig programmerer som ønsker å ta steget ut i en karriere som utvikler. Det jeg liker best med å kode er å få løse interessante oppgaver og bruke min kreativitet til å skape et produkt som andre også kan ha nytte av. Jeg begynte å kode som 8-åring, i typiske nybegynnerspråk som BASIC og Pascal, men gløden ble tent for alvor noen år senere da jeg oppdaget C. Jeg lærte også å lage enkle nettsider i HTML og CSS. Jeg kjente ingen som kunne lære disse tingene bort, så det ble viktig å lete opp informasjon og eksperimentere på egen hånd. 

Kodekompetanse
Som kollega brenner jeg for å lære nye ting, jeg jobber strukturert og er opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø. Jeg har noe erfaring med følgende språk: JavaScript, C, C++, C#, Java, PHP og Python

Læring
Det viktigste for meg er stimulerende utfordringer, ikke hvilke språk eller verktøy som brukes. Meget stor interesse for backend og databaser, jobbe med systemer, motiveres av logisk problemløsning fremfor ting som design. Fleksibel på språk men drømmer mye om å bli dreven i C++ eller PHP. Sterk interesse for alle UNIX-baserte systemer.

Styrker
Enorm lærelyst og nysgjerrighet. Akademiker, leser gjerne faglitteratur på fritiden. Sterke evner for logisk tenkning og problemløsing. Lidenskapelig koder hele livet, skyhøy motivasjon. Elsker en utfordring og å få systemer til å virke

lars hansen

25 år fra Jessheim 
JavaScript, C#MVC designmønstre, OP, unit testing
Kreativitet, nysgjerrighet og sosial intelligens

Lars Hansen 

God forståelse av de grunnleggende prinsippene i softwareutvikling. Har hatt en bratt læringskurve, tar ting raskt. Sterk på dømmekraft, kreativitet, sosial intelligens og nysgjerrighet, 

Passion
Jeg er en IT-utvikler som trives best når jeg jobber i team. Jeg får utrolig energi og glede av problemløsning.

Fra før har jeg blant annet økonomistudier fra NLA Høgskolen og fag innen IT-sikkerhet ved NTNU. Denne kombinasjonen har gitt meg et godt perspektiv på teknisk dyktighet med forretningsforståelse. Jeg har emner innenfor økonomisk analyse, logisk matematikk og sannsynlighet  - noe som har gjort meg mer kreativ når det kommer til idémyldring

Kodekompetane
Gjennom min tid ved GET Academy har jeg styrket mine ferdigheter med vekt på JavaScript og C#. Jeg er godt kjent med MVC-designmønstre, objektorientert programmering og unit-testing.

Læring
For øyeblikket er jeg engasjert i utviklingen av fullstack applikasjoner, og på fritiden liker jeg å løse vanskeligere og ukjente koderelaterte problemstillinger.

Styrker
Jeg er kreativ, nysgjerrig og har god sosial intelligens. Jeg har en sterk trang til å lære og utforske. Videre jeg jeg god til å forstå og samhandle godt med andre mennesker.

Andreas Kåsnin

27 år fra Nittedal 
Algorytmer, datastruktur, SQL, databse, C#, JS, Python
Lærelyst, mestring, eleganse, kreativitet

Andreas Kåsin 

Har bred kunnskap om software-tekniske konsepter og teori. Jobber med avanserte problemstillinger der det kreves god algoritmisk og matematisk forståelse.

Passion
For meg er programmering interessant fordi det er en øvelse i problemløsning, og samtidig en kreativ ytring. Det fostrer skaperglede på samme måte som en åpen verktøykasse. Det er en klar sammenheng mellom arbeidsinnsats og oppnåelse. Min første erfaring med programmering kom da jeg som alle unge datanerder syntes idéen om å være en hacker var det kuleste i verden. Jeg begynte å lære meg veldig grunnleggende prosessinjeksjon, memory-editing og assembly scripting for å hacke spill før musikk overtok interessen min. I 2022 gjenoppdaget jeg interessen min for koding igjennom en forskningsartikkel som brukte et Python program for å modellere teorien sin. Siden har jeg bare fortsatt å lære. 

Kodekompetanse
OOP og Prosedyrebasert koding, Fullstack-webutvikling, algoritmer og datastrukturer, C, C#, JS/TS og Python. 

Læring
Det er mye å lære og alt for lite tid, det som virkelig vekker interesse hos meg er å løse og implementere det fundamentale ved programvare. Jeg har satt siktet på å bli bedre innen maskinlæring, datatransformasjon/analyse, systemutvikling, og skyløsninger. 

Styrker
Jeg preges av en kombinasjon av stor lærelyst og fokus på mestring, jeg tar initiativ på å løse de vanskelige problemene, og finner stor glede i et elegant og høytytende system.

Martin

28 år fra Sandefjord, bosatt i Bærum
JS, HTML, CSS, C#
Punktlig, lojal, hyggelig

Martin Sletsjøe

Flink, omgjengelig, sosial, litt beskjeden, lett å prate med når vi blir bedre kjent. Grei forståelse for kodespråk, som blir bedre hver dag. Jobber godt.

Passion
Min reise inn i verden av koding startet med inspirasjonen jeg hentet fra de utallige mulighetene denne ferdigheten gir. Det som fascinerer meg mest, er mangfoldet av ideer jeg kan realisere ved hjelp av programmering. Jeg ser stadig etter nye utfordringer som gir meg muligheten til å utvikle meg, og jeg har et ønske om å bli skikkelig god.

Kodekunnskap 
Til nå har jeg fått utdypet meg i JavaScript, hvor jeg også har blitt kjent med HTML og CSS. 

Jeg vektlegger det å skrive ren kode, løsninger som ikke bare løser oppgaven, men også er enkel å forandre. C# har vært et annet språk jeg har brukt god tid på å lære objekt-orientert programmering

Læring 
Det har vært viktig for meg gjennom læringsprosessen å bli flink til å bryte ned et hvert problem til håndterbare deler og kontinuerlig bevege meg mot nye utfordringer.. Jeg søker nå en mulighet til å bringe mine ferdigheter og lidenskap til en bedrift hvor jeg kan trives, samtidig som jeg kan utvikle meg for å bidra positivt til teamet. 

Styrker
Jeg er kjent for å være ekstremt punktlig, lojal og hyggelig. Samtidig er jeg alltid ivrig etter å lære og vokse, alltid åpen for nye ideer og utfordringer.

Kevin T

27 år fra Sømna, bosatt i Oslo
C#, JS, CSS, HTML, SQL, WPF
Uredd, vurderingsevne, teamwork

Kevin Trondsetås

Forståelse for generell sterk typing og logikk. Studenten er også på et nivå der han viser god forståelse for objektorientert tenkning,  også forståelse for arv 

Passion 
IT-utvikling gjør at jeg får utfolde meg kreativt. Jeg får jobbet med ulike problemløsninger og ikke minst utviklet apper. Generelt er jeg glad i å lære hvordan ting fungerer. Opp gjennom tiden har jeg lagd ting fra «scratch». Jeg har tatt fra hverandre teknologi, for så å prøve å sette dem sammen igjen. Kode i seg selv gir gleden av å se byggesteinene av et produkt. Hvordan hver del påvirker det ferdige produktet, og hvordan man kan endre produktet ved å enten gjøre mer, eller det den allerede gjør bedre.

Jeg har brukt emulatorer og roms siden jeg var 3 år gammel. Både faren og fetteren min var veldig interessert i å få sånne ting til å funke, så det var jeg som endte opp med de ferdige produktene. Gjennom denne erfaringene fikk jeg interessen for å endre på spillene gjennom cheat engine eller alternative programmer. For eksempel moddet pokemon for å få større utfordring.

Kodekompetanse
C#, JS, CSS, HTML, SQL. Har jobbet med WPF for å lage windows applikasjoner, og har prøvd meg på game development gjennom GameMaker Studio. Har drevet med printing og sammensetting av prosjekter på fritida, deriblant bygd en fungerende lykt fra elektronikk og 3D printede deler.

Læring
Jeg vil lære flere kodespråk, slik at jeg har en bredere base å stå på. Servere med deling og lagring av informasjon er spennende og lære mer om apper og applikasjoner med en brukerbase. Maskinlæring er i seg selv veldig interessant, spesielt om jeg skal programmere og bygge roboter. 

Styrker
Er dreven innenfor problemløsning. Ser problemer fra flere vinkler for å finne den beste måten å løse dem på. Har en «drive» for å lære nye ting, og er generelt engasjert for å få ting til å skje. En del av GET Academy sitt vinnerlaget på REEN sitt Hackathon i 2023. Høy motivasjon og innsats, har hatt en bratt læringskurve.

Simon H

22 år fra Oslo
Front-end. C#, JS, C
Punktlig, interessert og samarbeidsvillig

Simon H. Jacobsen

Simon er smidig i å ta til seg feedback og har god forståelse for logisk problemløsning og objektorientering

Passion
Med programmering får jeg brukt kreativiteten min på nye måter som jeg ikke fikk gjort med grafisk design og videoredigering. I tillegg til at det er veldig morsomt bare å skape noe, fyller jeg samtidig opp verktøykassen med flere språk og måter å gjøre ting på.

Kodekompetanse
Front-end web-utvikling med HTML, CSS og JavaScript. Back-end med C og C#.

Læring
Jeg ønsker å lære mer om hvordan jeg kan effektivisere front-end web-utviklingen min videre. I tillegg planlegger jeg å bli bedre på back-end på fritiden. For tiden arbeider jeg på min egen nettside, der jeg tar i bruk Vue og Node.js for å utvikle fullstack-kompetansen min.

Styrker
Punktlig, interessert, samarbeidsvillig, front-end

 

Adrian Andre Finstad Nilsen

28 år fra Årnes
JavaScript, CSS, C#
Signaturstyrker 

Adrian Andrè Finstad Nilsen

En motivert, kreativ og smartarbeidende kommende fullstack-koder. Også en sosial og positiv bidragsyter og gledesspreder. Han yter god arbeidsevne og ser løsninger der andre ser utfordringer.

Passion
Jeg finner stor skaperglede og mestring i å utforme noe på en digital plattform. Det å visuelt se korrelasjonen mellom egen kode og hva som skjer på skjermen når den kjøres er ufattelig gøy! Jeg ser en tydelig sammenheng mellom musikk og kode: ikke alt passer eller fungerer nødvendigvis sammen. Det er opp til meg å finne hva som skal plasseres hvor for å klare å skape en god harmoni i sluttproduktet. Videre opplever jeg kundebehandling som energigivende, og mestrende, og er svært glad i å jobbe i tett kontakt med mennesker, både i - og utenfor team. Den teknologiske interessen har alltid vært tilstede. I en alder av 10-11 år forsøkte mine foreldre å installere en sperre på nettverket vårt slik at pc-en min skulle bli forhindret fra å få spilt World of Warcraft til visse tidspunkt - dette ønsket jeg å finne en løsning på, så denne "hacket" jeg meg forbi.

Kodekompetanse
Web-utvikling i frontend via JavaScript og CSS, prosjektgjennomføring, og kundebehandling både fra tidligere arbeidserfaring og GET Academy. Avslutningsvis kompetanse i C#, og noe backend.

Læring
Jeg ønsker å lære mer om, samt styrke min kodefaglige kompetanse innen backend, flere ulike typer rammeverk, CSS og prosjektplanlegging.

Styrker 

Stian Tharaldsen

27 år fra Oslo
JS, C#, Python, Node, SQL, UI/UX
Perfeksjonist, samarbeid, fullføre

Stian Tharaldsen

Stian er ivrig og selvgående. Han er kreativ og har et godt øye for det visuelle samtidig som han er en dyktig programmerer og lærer fort.

Passion 
Jeg har alltid vært drevet av en lidenskap for å forstå de underliggende mekanismene bak teknologi. I mine ungdomsår begynte jeg å utforske Visual Basic, og jeg brukte kunnskapen til å utvikle applikasjoner. Inngangsporten for å utforske koding var utarbeidelse av automatisering av registrering og innloggings-skjema. Jeg verdsetter samarbeid og tror på å jobbe tett med kreative og tekniske team for å realisere visjonen bak hvert prosjekt.

Kodekompetanse 
Full Stack Ekspertise. Med kompetanse innen JS, C#, Python, Node, SQL og ulike rammeverk, er jeg i stand til å skape funksjonelle og responsive applikasjoner.

Læring
Teknologibransjen er i konstant endring, og jeg omfavner utfordringene som følger med det.Jeg er dedikert til kontinuerlig læring og utforsker nye metoder og verktøy for å forbedre mine ferdigheter og holde meg oppdatert med de nyeste trendene innen webutvikling

Styrker
Min styrke ligger i å kombinere teknisk dyktighet med en estetisk sans. Med en forståelse av UI/UX-prinsippene, jobber jeg hardt for å levere løsninger som ikke bare oppfyller tekniske krav, men også gir gode brukeropplevelser.

jarl

34 år fra Oslo
Back-end, Datasikkerhet, programutvikling
Vennlighet, nysgjerrig, humor

Jarl Aanes

God motivasjon og driv for faget, jobber aktivt med stoffet. Har hatt en fin fremgang i studieløpet,viser grunnleggende forståelse for objektorientert programmering. Jobber for tiden med å lære seg vue.

Passion
Jeg har bakgrunn som lærer, og har en lidenskap for å bidra til et felleskap og et godt arbeidsmiljø, både sosialt og faglig. Jeg trives best med å utvikle funksjonalitet. Lite er så tilfredsstillende som å se visjonen min bli satt ut i praksis. 

Kodekompetanse
Kodefaglig har jeg kompetanse i Javascript og C#. Jeg har begynt å lære meg rammeverket Vue. De største styrkene mine i min kodefaglige utvikling er at jeg er svært nysgjerrig, trives med problemløsning og har en evne til å forklare hva jeg har gjort på en forståelig måte.

Læring
Jeg ønsker å utvide kompetansen for fullstack-utvikling, og lære mer om kommunikasjonen mellom backend og frontend via API. Jeg ønsker å lære mer lagring og lesing av databaser, logikk på server-siden og sikkerhet for å gjøre applikasjoner trygg og pålitelig. 

Signaturstyrker 
Jeg er en lærelysten og engasjert person, med mye team-erfaring. Min erfaring som lærer har gjort meg tilpasningsdyktig. Jeg lærer fort og kommer godt overens med alle. 

Sondre S

30 år fra Lillestrøm
Back-end, Datasikkerhet, programutvikling
Signaturstyrker 

Sondre Simensen

Har god fullstack kompetanse og høy motivasjon for å lære enda mer. 

Passion
Jeg ble interessert i koding fordi jeg liker å lage ting. I tillegg er jeg glad i å løse problemet med hodet. Det aller beste er “aha-øyeblikkene” man får når man løser et problem. Jeg tenker koding er et fag som man aldri blir helt utlært i, og det trigger meg at jeg får lære nye ting gjennom hele arbeidslivet.

Liten fun fact om meg er at jeg ble sammenlignet med Frank Løke av Marit Breivik da hun var gjestetrener for håndballaget mitt.

Kodekompetanse
Hovedsakelig full stack web-utvikling med HTML, CSS, Javascript og C#.

Læring
Jeg vil helst fortsette å lære mer fullstack, slik at jeg får satt meg inn i hele prosessen. Videre ønsker jeg å lære mer SQL og framework som React eller Vue.

Signaturstyrker 

 

emma myhra

21 år fra Kongsberg 
JS, Html, css
Ærlighet, rettferdighet, dømmekraft

Emma Myhra

Passion 
Da jeg begynte på GET Academy hadde jeg ingen kodeerfaring. Jeg skjønte fort inn i emne 1 at dette var noe jeg syntes var veldig artig. Jeg klarte ikke å stoppe når klokka ble 15, og satt gjerne flere timer utover kvelden.

Kodekunnskap
Jeg liker veldig godt å jobbe med Javascript, html og css, og har et stort ønske om å utvikle meg innenfor front-end development. Jeg søkt en stund etter hva jeg ønsker å jobbe med i fremtiden, og har utforsket ulike ting. Da jeg begynte med koding klaffet det. Jeg har følt på mye motivasjon og glede gjennom hele studiet på GET Academy.

Læring
React er det jeg ønsker å lære meg mest. Det er veldig bransje-relevant og kan hjelpe meg til å skrive bedre kode og bli mer effektiv. Jeg har etterhvert også lyst til å se litt på Svelte, da jeg har lest mye om at dette vil bli mer og mer relevant i fremtiden. 

Styrker
Jeg er kjent for å være ærlig, jeg har rettferdige holdninger og evnen til å veie alle sider av en sak før jeg tar beslutninger.