menu
close_24px
GET IT - studenter klare for bedrift

Våre IT-kandidater i Oslo og omegn

Skjermbilde 2024-05-13 111514

32 år fra Lillehammer
Strukturert, ærlig og sosial
HTML, CSS, JS, C#, SQL, Node, React, .NET, Blazor

Eirik Berge Aspesletten

Passion
Det jeg synes er mest givende med koding er mestringsfølelsen jeg får av å løse et problem og gleden ved å skape noe. Jeg har tidligere ikke sett på meg selv som en kreativ person, men har nå funnet de sidene av meg selv gjennom koding. Etter at jeg startet med koding på Get Academy føler jeg at jeg har funnet min retning i arbeidslivet. Jeg er blitt veldig glad i hverdagen min med koding, og sitter gjerne på kveldene og i helgene for å jobbe, lære og utvikle meg innen fagområdet.  

Kodekompetanse 
På fagskolen jobbet vi med HTML, CSS, JavaScript og objektorientert programering i C#. Jeg har brukt JavaScript i Node og React i et prosjekt. Og i mitt nåværende prosjekt bruker jeg .NET og Blazor.

Læring
Jeg ønsker å lære meg .NET rammeverket så godt som mulig, og jeg har valgt å jobbe med Blazor av den grunn at jeg vil lære meg C# best mulig. Det neste jeg skal fokusere på er Azure, da jeg tror det blir viktig å kunne kjøre servere på skybaserte tjenester fremover. Jeg streber også alltid etter å skrive best mulig kode og følge best practice.

Styrker 
Som person er jeg vennlig, ærlig og sosial. Jeg er strukturert og har høy arbeidskapasitet og sterk lærelyst. Jeg ønsker hele tiden å utvikle meg, både personlig og kodemessig.

Adrian Andre Finstad Nilsen

28 år fra Årnes
JavaScript, CSS, C#, React
Kreativitet, humor, sosial intelligens.

Adrian Andrè Finstad Nilsen

En motivert, kreativ og smartarbeidende kommende fullstack-koder. Også en sosial og positiv bidragsyter og gledesspreder. Han yter god arbeidsevne og ser løsninger der andre ser utfordringer.

Passion
Jeg finner stor skaperglede og mestring i å utforme noe på en digital plattform. Det å visuelt se korrelasjonen mellom egen kode og hva som skjer på skjermen når den kjøres er ufattelig gøy! Jeg ser en tydelig sammenheng mellom musikk og kode: ikke alt passer eller fungerer nødvendigvis sammen. Det er opp til meg å finne hva som skal plasseres hvor for å klare å skape en god harmoni i sluttproduktet. Videre opplever jeg kundebehandling som energigivende, og mestrende, og er svært glad i å jobbe i tett kontakt med mennesker, både i - og utenfor team. Den teknologiske interessen har alltid vært tilstede. I en alder av 10-11 år forsøkte mine foreldre å installere en sperre på nettverket vårt slik at pc-en min skulle bli forhindret fra å få spilt World of Warcraft til visse tidspunkt - dette ønsket jeg å finne en løsning på, så denne "hacket" jeg meg forbi.

Kodekompetanse
Web-utvikling i frontend via JavaScript og CSS, prosjektgjennomføring, og kundebehandling både fra tidligere arbeidserfaring og GET Academy. Har vært innom C++ og bruker React i mitt nåværende prosjekt. Avslutningsvis kompetanse i C#, og noe backend. 

Læring
Jeg ønsker å lære mer om, samt styrke min kodefaglige kompetanse innen backend, flere ulike typer rammeverk, CSS og prosjektplanlegging.

Styrker 

Kreativitet, humor, sosial intelligens.

FernandoAracenaBilde-2

43 år fra Buenos Aires, bosatt i Oslo
HTML, CSS, JS, C#, .NET, MS SQL, Python, MongoDB, React, Go, Svelte
Lærevillig, målrettet, løsningsorientert

Fernando Aracena

Passion 
Jeg har alltid hatt en dyp lidenskap for teknologi og problemløsning. Det som virkelig driver meg er å sitte foran datamaskinen,
dykke ned i koden og finne kreative løsninger på utfordringer. Jeg trives med å bryte ned problemer, analysere dem, og utvikle
effektive løsninger. Dette er ikke bare en jobb for meg; det er noe jeg virkelig elsker å gjøre.

Kodekompetanse
Min tekniske bakgrunn er allsidig og robust. Jeg startet min programmeringsreise med å lære Python på egen hånd, noe som har
gitt meg et solid grunnlag i programmering. Gjennom min karriere har jeg jobbet med en rekke teknologier:

- Fullstack: Jeg har erfaring med HTML, JavaScript, C#, og MS SQL, som har gjort meg i stand til å bygge komplette webapplikasjoner
fra bunnen av.
- MERN stack: Jeg har også jobbet med applikasjoner bygget med MongoDB, Express.js, React, og Node.js, samt TypeScript og Tailwind CSS.
- Nyere teknologier: For øyeblikket jobber jeg med Go, Svelte, PaperCss og PostgreSQL, noe som har utvidet min forståelse og
ferdigheter ytterligere.

Læring
Jeg er en person som trives med kontinuerlig læring. Hver dag ser jeg på som en mulighet til å tilegne meg ny kunnskap og
ferdigheter. Dette gjør meg til en fleksibel utvikler som raskt kan tilpasse seg nye teknologier og metoder.

Styrker
Arbeidsom: Jeg er dedikert til arbeidet mitt og legger alltid inn den nødvendige innsatsen for å fullføre oppgaver til høy standard.
Tilpasningsdyktig: Jeg kan tilpasse meg forskjellige utfordringer og omstendigheter, noe som gjør meg til en verdifull ressurs i
ethvert team.
Punktlig: Jeg forstår viktigheten av tidsstyring og sørger alltid for å møte presis.
Sosial: Jeg trives godt i team og kommuniserer effektivt med mine kolleger, noe som fremmer et positivt og produktivt arbeidsmiljø.