menu
close_24px

Silje fikk fart på læringskurven

 Get Academy gir deg en veldig fin mulighet til å lære mye på kort tid, og komme raskt ut i arbeid. Skolen er praktisk rettet siden man koder allerede fra første dag, sier Silje. 

Hun er 32 år og kommer fra, og bor i Larvik. Etter å ha jobbet som lærer i 7 år, ønsket hun å bytte karriere, og startet derfor på Get Academy.

Bli bedre kjent med Silje her:  

Dine tanker om GET Academy

 Get Academy gir deg en veldig fin mulighet til å lære mye på kort tid, og komme raskt ut i arbeid. Det er praktisk rettet siden man koder allerede fra dag en, og trenger ikke bruke mye tid på tunge teoretiske fag. Jeg liker også veldig godt kombinasjonen med å jobbe selvstendig og i team.

Hva er din kodeerfaring? 

 Jeg hadde veldig lite kodeerfaring før jeg startet på Get Academy, men jeg hadde tatt et halvt år med IT- studier før jeg startet. Det er veldig morsomt å kode, og jeg har stor motivasjon for å lære mest mulig slik at jeg forhåpentligvis får en jobb innen fagfeltet. Det er morsomt å kunne se et ferdig resultat av noe man har bygget opp på egenhånd.

Hvorfor valgte du GET?

 Etter mange år som student, fristet det ikke å starte på et nytt treårig løp. Jeg liker veldig godt at det kun er et halvt år på skolen før man får mulighet til å komme ut i en bedrift - og forhåpentligvis virkelig sette fart på læringskurven.

Hva tenker du om nøkkelkompetanse? 

 Jeg tenker at nøkkelkompetansetemaene er en re-minder om at det er viktig å ha troen på seg selv, aldri gi opp og at det er når man feiler man lærer. I tillegg har jeg blitt mer bevisst på å sette meg små delmål på veien mot det store målet.

Hva er dine tanker om IT i fremtiden? 

 Vi lever i en verden som stadig er i utvikling, og alt blir bare mer og mer digitalisert. Jeg føler derfor at det å få en karriere innen IT er et trygt valg. Når vi ser 20 år tilbake i tid, og ser hvor mye som har skjedd, blir det jo spennende å se hvor vi er om 20 år frem i tid.

Favoritt kodespråk

 Har foreløpig mest kunnskap i JavaScript, og det er jo som regel oftest mest morsomt det man føler seg tryggest på.

Det mest krevende kodespråket

  Synes alt er krevende på sin måte. Har nesten akkurat startet med C#, så nå vil jeg vel si at det er det jeg syns er mest krevende.

Bilde av Silje, som har studert hos GET Academy.