menu
close_24px
Ledige studieplasser

Ta Norges råeste IT-utdanning

GET Academy er skolen for deg som brenner for å bli IT-utvikler og som samtidig ønsker å finne mål og retning i livet. Vi krever ikke studiekompetanse og vi har heller ikke eksamen. Du får tett oppfølging fra både veiledere og kodelærere gjennom hele studiet.

Uten navn (640 x 441 mm) (1)

Studiesteg og finansiering

Steg 1: Start IT er inngansstudiet og koster 55 000,- og kan lånekassefinansieres. Varighet 20 uker. 

Steg 2: I GET Prepared klargjøres du til praksis. Varighet fra 0 til 6 mnd - til du får tilbud om praksisplass. Ingen kostnad. Ingen lånekassefinansiering

Steg 3: GET IT er du i praksis i bedrift.  Varighet i 12 mnd. Ingen kostnad. Ingen lånekassefinansiering. Ingen lønn i praksis.

5-Jun-10-2024-11-27-32-4286-AM
7-Jun-10-2024-11-27-48-4688-AM

Muligheter for praksis

Noen av våre studenter får mulighet til praksis i en bedrift i steg 3 av vårt utdanningsløp. Vi samarbeider med bedrifter som har et kompetansebehov, og som ønsker å rekruttere på en mer inkluderende og bærekraftig måte.

Studentene er i praksis 4 dager i uken og 1 dag på digital skole. 85 prosent av alle som har praksis blir tilbudt fast stilling i bedriften etter endt praksis.

Bli kjent med våre studenter

Studenthistorier

Siden 2017 har vi utdannet 200 unge voksne med digital interesse. Her kan du lese noen av studentenes historier. 

Fokus på psykologisk trygghet 

Vi underviser vi også i nøkkelkompetanser - livsverktøy som hjelper deg å finne retning og mål i livet, som for eksempel:  

  • Psykologisk trygghet
  • Vekstorientert tankesett 
  • Utholdenhet og vaner
  • Selvregulering og mål
Rosa Foto Blomst Sirkel Facebook Innlegg (5)

Digital undervisning via Discord 

All undervisning foregår digitalt på Discord eller via Google Meet. Vi håper å kunne arrangere noen fysiske samlinger for studentene som bor på Østlandet. Studiet er fulltid er mandag til fredag 9-15.

8-Jun-10-2024-11-27-42-7010-AM

Søk om studieplass før 1. august. Oppstart 7. august.

Når du har sendt inn søknadsskjema får du tilsendt en liten opptaksprøve. Hensikten er å sjekke din motivasjon og interesse for programmering.  Når oppgaven er levert tar vi kontakt med deg for en hyggelig oppstartsprat, før endelig godkjennelse og studiekontrakt sendes ut. 

Lykke til! 

Hva lurer du på?

Oftestilte spørsmål

Må jeg kunne norsk?

Ja, all undervisning på GET Academy foregår digitalt og i team sammen med andre deltagere. Vi har et sterk fokus samarbeid, refleksjon og psykologisk trygghet derfor er det viktig at deltager kan kommunisere godt på norsk, det vil si forstå norsk godt og gjøre seg forstått.

Kan jeg søke om studielån?

Ja, vi kvalifiserer for studielån i Lånekassen! Du kan ta Start IT som forberedelse til privatisteksamen i faget IT-utvikling på videregående skole. Start IT finnes også som akkreditert fagskoleutdanning på 30 studiepoeng. Denne gir også rett til støtte fra Lånekassen.

Er det fulltidsstudie?

Ja, vi har en kjernetid for aktiv deltakelse fra 09.00 - 15.00. I tillegg må du regne med at du må jobbe utenfor denne tiden også. Vi fører fravær.  Av erfaring er det vanskelig å jobbe ved siden av. 

Er jeg garantert praksisplass?

Nei. Bedrift, og dermed plass på GET IT, forutsetter at en bedrift velger deg. Fullfører du Start IT og GET Prepared vil vi jobbe for at du blir presentert for en eller flere bedrifter, men det er ingen garanti for å bli valgt. 

Er studiet på nett?

Ja, Start IT og GET Prepared kan tas hjemmefra med deltakelse via internett. Vi bruker Discord til det meste av kommunikasjon.

Må jeg ha forkunnskaper innen IT?

Du trenger ikke forkunnskaper når du starter på vår skole. Vi vil gjerne at du har tenning for kode og vil legge til mye innsats på din egen læring.

Må jeg ha generell studiekompetanse?

Nei, du kan absolutt søke deg inn hos oss uten generell studiekompetanse. Vi har heller ingen eksamen. 

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen består av 1-2 økter per uke med fellesundervisning på 1,5 timer. Vår kursportal inneholder pensumoversikt, undervisningsvideoer, tekstlige forklaringer og oppgaver dere jobber med resten av uken. Vi tilbyr én-til-én undervisning med en kodelærer ved ønske, hvor du kan jobbe med stoffet, stille spørsmål og få forklaringer på ting du lurer på. I tillegg til individuell jobbing, vil kurset også inkludere teamoppgaver og parprogrammeringsoppgaver. Vi har en spørsmålskø hvor du kan stille spørsmål hvis du står fast, og få veiledning av en lærer.

1

Har du spørsmål om hvordan det er å være student hos oss? 

Ta kontakt med Anita Endresen Rowe, teamleder og studieveileder.