Gå til innhold

GET Academy og AW3 har inngått samarbeid!

Felles verdisett

Målet er å være et sterkere eksempel på viktigheten av å styrke hele mennesket - enten det handler om e-sport eller utdanning.  AW3 er Norges beste e-sportlag og 4 ganger vinner av Telialigaen med spillet Rocketleague. Get Academy er Norges råeste IT skole som gjennom styrkebasert tilnærming til IT-opplæring dyrker frem de aller beste talentene for koding, helt uavhengig av bakgrunn og erfaring.

Denne uken signerte daglig leder for GET Academy, Elin Christoffersen, en samarbeidsavtale med daglig leder Niklas Isene og mental coach for AW3 Geir Isene. AW3 og Get Academy har mange felles verdier som nettopp handler om å se styrkene til hvert enkelt menneske.

Vi har sterkt tro på at tenning, motivasjon og growth mindset (vekstmentalitet) kombinert med styrkebasert tilnærming til læringen, er det som skal til for å lykkes, sier daglig leder i GET Academy Elin. 
 

Trygge gode mennesker 

AW3 har blant annet fokus på at gode e-sport spillere først skapes når de har utviklet seg som trygge og gode mennesker. 
 
First, by making them good people, then good players. er et prinsipp vi jobber ut ifra sier Niklas Isene. - Vi jobber mye med mental trening når vi bygger opp spillerne våre mener at mål best kan nåes gjennom gode verdier. 
 

Norgesmestere fire ganger 

 
AW3 spiller kamp i Telialigaen hver torsdag fremover. Noen av kampene vil skje fysisk i lokalene til GET Academy i Larvik. De konkurrerer også om en plass i RLCS denne helgen.

Med gode verdier i bunn tror vi at AW3 og det de står for kan være inspirerende og motiverende for våre deltagere. Vi har flere deltagere som er svært ivrige gamere, og jeg er sikkert vi kan få til mye gøy og viktig sammen fremover sier Elin.
 

Spillerne på Rocket League er: 

  • Sebastian «Seeb» Falch
  • Jørgen «Inferno» Klaastad
  • Jonas «FiremanJonas» Lohne
De konkurrerer også om en plass i RLCS denne helgen.