menu
close_24px

Alle kan søke lånekassefinansiering

Nå kan enda flere bli student hos GET Academy, og til og med søke seg videre til høyere utdanning etter fullført studie. GET Academy har fått lånekassefinansiering noe som gjør studietilbudet tilgjengelig for alle.  

- Dette er en fantastisk nyhet. Selv om du ikke har videregående skole kan du bli student hos oss. Vi er nå et frittstående studietilbud på lik linje med alle andre studier, og det kjennes godt å gjøre deler av studiet poenggivende i det formelle løpet, sier Eskil Domben i GET Academy. 

Ordningen er åpen for alle 

-Å være en del av et ordinært studieløp har enormt mye å si for den enkeltes selvbilde. Er du student er du ikke utenfor - du er på innenfor.
Den som ikke har fullført videregående skole i Norge, møter mange stengte dører. Kun 70 prosent fullfører videregående skole, og det skapes 30 prosent drop-outs hvert år. Dagens skolesystem skaper utenforskap, poengterer Eskil. 

Ingen formelle krav til opptak

Hos GET Academy blir studentene IT-utviklere på under ett og et halvt år. Skolen har ingen formelle krav til opptak. Silingen videre skjer på innsats og dedikasjon. 

-Vi finner de beste talentene helt uavhengig av bakgrunn og erfaring. Vi setter søkelyset ferdigheter, ikke problemene, og vi veileder de unge gjennom en opplæring som er skreddersydd målgruppen, med en miks av koding og sosiale ferdigheter. I samarbeid med partnere i arbeidslivet, får de unge prøve seg i ekte arbeid og våre samarbeidsbedrifter får ressurser med svært relevant og etterspurt kompetanse. Opptil 90% av alle studenter som starter på andre del av utdanningen får jobb. 

Eskil Domben, hovedlærer i nøkkelkompetanser.