menu
close_24px
Bli GET-partner

Behov for IT-utviklere? 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å rekruttere IT-utviklere fra GET Academy?  Meld interesse her så tar vi en uformell prat om dine  rekrutteringsbehov. 

Fordelene

Hvorfor bli GET partner?

Bedrifter med et etablert IT miljø og solid økonomi kan melde interesse for å bli GET Partner. Vi ser etter bedrifter som tør å tenke annerledes og som  har kortsiktige og langsiktige behov for kompetanse

Bærekraft og mangfold

Det er et skrikende behov for IT-kompetanse. Et samarbeid med oss sikrer bærekraftig rekruttering og bidrar til en mer mangfoldig arbeidsplass. 

Spar tid og penger 

GET Partner er billigere enn vanlig rekruttering. Vi bistår  både ved langsiktige og kortsiktige rekruttering.

Få de beste talentene

Kombinasjonen nøkkelkompetanser, IT-utvikling og bratt læringskurve styrker studentens kompetanse. Vi siler på motivasjon, tenning og kompetanse. 

Effektiv rekrutteringsprosess

Vi vil introduserer dere for flere ulike aktuelle kandidater vi tror kan passe hos dere. Det er helt vanlig å intervjue og testing kandidatene i kodeferdigheter før dere inngår avtale.  

Slipp oppfølging

Studenten jobber i bedrift 4 dager i uken, og går på skole i dag i uken. Vi er studentens helpdesk og mentor, og har møter med bedriften 4 ganger i løpet av året.

Få økte verdier 

Siden et samarbeid med oss er både tidssparende, mer økonomisk og mer bærekraftig vil dette på sikt gi økte verdier for din bedrift. 

GET bloggen

Aktueltsaker 

Dette sier våre GET partnere

Bedriftshistorier 

Vi har bedriftssamarbeid over hele landet. Her kan du lese noen av bedriftenes erfaringer med å samarbeide med oss.