Gå til innhold

Niklas Isene daglig leder i AW3

Daglig leder i AW3 Niklas Isene gjestet vår morgensamling Chorei. Siden oktober 2020 har han bygget opp et av Norges beste e-sportlag i Rocket League.  AW3 spiller kamp i Telia-ligaen hver torsdag fremover med spillet Rocket League. De konkurrerer også om en plass i Rocket League Championship Series. 

Bli bedre kjent med Niklas her: 

Hva er den viktigste mentale holdningen for å få til et solid lag? 

Tillit er det viktigste for laget. Du må stole på at personen som sitter ved siden av deg gjør jobben sin. Når noen av oss gjør en «feil» får de klapp på skuldren og ikke en toxic tilbakemelding.

Hvordan vil du beskrive seg selv? 

Jeg er en informasjonssøkende og nysgjerrig person. Jeg har alltid hatt lyst til å beholde barnet i meg og lære mer. Jeg lar ikke ukomfortable situasjoner stå i veien for nysgjerrigheten min. Da får jeg også utviklet meg som person. Jeg har et fokus på å finne løsninger. Tidligere var jeg opptatt av å løse problemer. Jeg har gjort et stort skifte i «mindsettet» mitt.

Hvor ofte spiller du? 

Jeg er ok pluss grand champ i Rocket League, men er ikke på nivå med spillerne i AW3.  Jeg spiller en gang i uken og tar en match med kompiser. 

Hva var kriteriene dine da du satt sammen AW3? 

Da jeg satt sammen AW3 laget for Rocket League samlet så jeg etter spillere som hadde best mentalitet. De som legger inn mange nok timer og som virkelig prøver. I dag består laget Sebastian «Seeb» Falch, Jørgen «Inferno» Klaastad og Jonas «FiremanJonas» Lohne. 

Hvordan er en vanlig dag for AW3? 

Timeplanen til AW3 laget består av som regel 3 treningskamper per dag, 1 times oppvarming og analyse av kampanjene.  Vi har i tillegg tilgang på mye fokus på fysisk trening og har tilgang til både ernæringscoach og fysioterapeut. Vi sammenligner vår mentale trening med det å bygge et hus. Det er viktig å ha en grunnbase, et fundament. Sitte stille og ikke gjøre noe, og være helt til stede. Når du har klart det er det mye enklere å ha fullt fokus på det du skal. Dette øver vi på 10 minutter hver dag. 

Foto Olav Nordheim (2)-1