Gå til innhold

Kristian visste ingenting om koding

— Hvis jeg skulle beskrive meg selv med tre ord er det hyggelig, sosial og nysgjerrig. Mine største interesser er teknologi, gaming, venner, trening, tennis og svømming, sier Kristian 20 år fra Larvik.  Jeg tenker at GET Academy er et sted for folk som er nysgjerrige som meg selv. Liker alltid å finne ut av nye ting, og er glad for at jeg kan bruke det videre her innenfor koding. Har også fått gode vaner i form av å stå opp tidlig, planlegge dagene og fått en mer meningsfull hverdag.

 

Bli kjent med Kristian her: 

Hva er din kode erfaring? 

Visste ikke noe om hva koding var før jeg startet på GET. Nå har jeg blitt mye mer dreven og har laget noen egne prosjekter. Føler man aldri kan bli ferdig utlært, så lærer stadig noe nytt hver dag. Det inspirerer meg til å kode videre!

Hvorfor valgte du GET?

Hadde hørt litt om GET Academy fra før av. Ble også veldig nysgjerrig når det sto at man kunne bli en utvikler på kort tid. Noe som er unikt i forhold til andre studier jeg kikket på. I tillegg var skolen veldig nærme der jeg bor, så da falt det veldig naturlig å starte der. Liker også veldig godt at man får en relasjon til lærerne sine og at ingen spørsmål er for dumme!

Hva tenker du om nøkkelkompetansetemaene? 

Jeg tenker det at nøkkelkompetanser er det som er med på å gjøre skolen unik. Aldri før hadde jeg hørt om det før jeg startet her, men er veldig takknemlig for at jeg har jobbet med det. Jeg har fått et mer vekstorientert tankesett ut fra nøkkelkompetansene, og det har selv hjulpet meg mye med det å takle vanskelige ting og motivere meg selv.

Hva er dine tanker om fremtiden og IT? 

Tenker at jeg er glad jeg har gått den veien med å bli en IT-utvikler. Det er en investering som jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å få stort utbytte fra gjennom hele livet.

Favoritt dataspill

CS:GO, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege og League of Legends.

Favoritt kodespråk

 Liker veldig godt både JavaScript og C#, men om jeg skal velge en blir det C#.

Det mest krevende kodespråket

JavaScript! Vanskelig å finne feil i programmet i forhold til C#.

Kristian, som har gått hos GET Academy.