Gå til innhold

Javascript - ville vesten av kodespråk

GET Academy ble løsningen på et problem jeg har slitt med i mange år. Hva skal jeg gjøre med livet mitt og hvordan kommer jeg i gang med det. Lavterskel inngang til en yrkesretning som er midt i blinken for meg for Harald. Harald, snart 30 år, flyttet til Larvik slutten sommeren 2021. Jeg er ivrig, nysgjerrig og blid.

I dag Jobber som utvikler i REEN her i Larvik, som forøvrig er en fantastisk arbeidsplass. På fritiden går det mye i PC og gaming. Er barnetrener og aktiv konkurranseutøver i Judo. Har også nylig oppdaget løping.

Nøkkelkompetanse er viktig for personlig utvikling 

GET sitt fokus på nøkkelkompetanser og tett oppfølging har vært veldig viktig for min utvikling. Angrer ikke på at jeg valgte GET! Gikk fra å ikke kunne noe, til å sitte igjen med de verktøyene jeg trenger for å lære meg alt. Jeg har fått et nytt syn på motivasjon, læring, arbeid og mestring. Jeg har blitt flinkere til å utfordre meg selv og takle nederlag. Jeg har også fått dypere forståelse for hvordan jeg fungerer og hvordan måten jeg tenkte på påvirker alle aspekt av livet.

Et sikkert yrke 

Jeg har valgt et yrke som gir meg en sikker fremtid. Alt skal digitaliseres og som utviklere er vi i sentrum av alt det skjer i fremover. Vi har mye ansvar.

  • Favoritt dataspill:Rocket League: 5 minutters runder, alltid noe nytt å lære, perfekt å spille med andre.
  • Favoritt kodespråk:Javascript: ville vesten av kodespråk, alt er lov og risikoen for å skyte seg selv i foten er høy.
  • Det mest krevende kodespråket: For tiden er det Python

Harald, som har gått på GET Academy.