Gå til innhold

GET Academy vant Gründerprisen 2021

Publikumspris og gründerprisen 2021 til GET Academy  - for en avslutning på Günderuka Vestfold og Telemark. Vi er stolte og ydmyke over anerkjennelsen.  Til felles med de nominerte til prisene: TGN Energy og Krispy, ble det lagt merke til at vi bidrar til å løse store samfunnsmessige utfordringer, og berører flere av FN`s bærekraftsmål. Dette i kombinasjon med stort vekstpotensiale. Sentrale elementer som juryen la vekt på i sin begrunnelse for utdeling av Gründerprisen 2021

 Kandidaten har levert resultater over tid, og vist utholdenhet i forhold til sitt gründerskap. Dere mobiliserer en uutnyttet ressurs i samfunnet, og det er da til glede for samfunnet, det offentlige. Og ikke minst mange enkeltmennesker. Det dekker også et stort behov i næringslivet for denne type kompetanse. Det gjelder ikke bare lokalt men også nasjonalt.

Vi er motivert for å jobbe med vekst og god kvalitet. Vi jobber daglig bidra til at våre studenter utvikler seg til å bli dyktige og trygge it-utviklere. Ikke minst bidrar vi til at hver enkelt virksomhet kan få en skreddersydd rekruttering av it-kompetanse, og verdifulle enkeltmennesker med på laget.

Tusen takk for alle som har heiet på oss - vi ser frem til videre samarbeid.